DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. november 27., vasárnap

19:17 3
Ma van az első adventi vasárnap. Kicsit kertészkedtünk, a lehullott leveleket összeszedtük és bezsákoltuk, illetve megnyesegettem télire pár bokrot is (málnát, rózsát) és levágtam a kerítesen túlnyúló borostyánt. Az újrafelhasználás jegyében ezekből a lenyesett borostyánágakból tekertem össze egy karácsonyváró koszorút. Te is könnyen megcsinálhatod!

Kellékek: 

  • Pár szál lemetszett borostyánág (lehetőleg minél hosszabbak)
  • Egy felesleges szalag
  • Pár használaton kívüli dísz
  • Egy kis darab drót vagy madzag

Hogyan: 
Megfogsz egy ágat és kört formázol belőle, majd a végeket átbujtatod az össztekert részeken, hogy megtartsák egymást. Ezt megismétled az összes ággal. Végül a leveleket oldalt kicsit kihuzigatod. A szalaggal a kész koszorút körbetekered majd egy drót segítségével rögzíted a díszeket. Ha nincs kéznél drótod, jó lesz egy madzag is, vagy esetleg a szalagra menet közben ráfúzve használod fel őket. Díszítheted még bogyókkal vagy tobozokkal is ha épp az van kéznél.


Today I've done a little gardening. I've pruned some roses and raspberry and cut the ivy branches which outgroving the fence. I used these ivy branches to make a wreath preparing for Christmas. It's so easy you can also do it. 

Need:
  • Ivy
  • Ribbon
  • Some christmas ornament or berries or cones

How:
Make a ring of one ivy branch and turn the ends under the ring to stop them come out. Repeat it with all your greens. After you have no branch left you can wrap it with a nice ribbon. If you have some ornament or cones you can add them to the wreath. You can glue them or use the ribbon to fix them. Ready!











Photos by Norbi and me

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett. Mi még festünk. Talán, holnap feltöltöm a fotókat, ha lesz elég időm.

    VálaszTörlés
  2. Uhh.... akkor jól "elhúztátok. Kíváncsi vagyok hogy sierült.
    A koszorút meg a világ legegyszerűbb dolga megcsinálni és egy fillért nem fizettem semmiért sem, mert minden volt otthon. :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos, nem rajtunk múlott. A kéményeseket eF, már augusztus óta intézi, de mindig lemondták ... :/// Aztán, ki gondolta volna, hogy az eddig megbízható, gyönyörűbbnél gyönyörűbb munkákat, kezéből kiadó kovácsmester egy szar, összehányt, kritkán aluli minőségű cuccot fog átadni nekünk egy hét csúszással??? o.O Szóval, a helyett, hogy a kész munkákat, elemeket csak felszereltük volna és kész, a helyett állhattunk neki rendbehozni a dolgokat... :S De majd bővebbena blogban, ha majd odáig jutok, hogy töltöm az aktuális fotókat.

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!