DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. május 31., kedd
no image

4
Réka barátnőm hívta fel a figyelmem arra, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudja kommentálni a blogot. Megnéztem a beállításaim, és elvileg működni kéne. Amennyiben valaki hasonlót tapasztal, kérem, legyen olyan kedves és írjon egy e-mailt az info.projecthome@gmail.com címre. Köszönöm!

One of my friends, Réka told me, she can't write any comment on my blog. I've checked all my settings, but couldn't find the problem. So please let me know if you also have this problem and write me an e-mail about it to info.projecthome@gmail.com. Thank you!
Read More
2011. május 29., vasárnap
GARDEN 1.2 beta / KERT 1.2 beta

0
Az elmúlt pár hétvégén nekiestünk alakítgatni, rendbetenni a kertet. Jelenleg itt tartunk:
Several last weekends we've just begun to form our garden. Nowday it looks like this:

Kinyílt a rózsa

Kivágtuk az elszáradt tuját a lépcső mellől
Read More
2011. május 28., szombat
2011. május 27., péntek
2011. május 25., szerda
ROPES / KÖTELEK

2
Tegnap raklapokból készített bútorokat mutattam be, most egy hasonlóan egyszerű, mindenki által elérhető anyagról töltöttem fel pár képet: a kötélről.
Yesterday I posted some pallet furniture, so today I show you some photos of a similar, easy material on the budget: the rope.


Read More
2011. május 24., kedd
2011. május 21., szombat
2011. május 20., péntek
2011. május 19., csütörtök
2011. május 18., szerda
2011. május 17., kedd
2011. május 15., vasárnap
2011. május 11., szerda
no image

0
IKEA – Budapesti és budaörsi akciós ajánlatok továbbra is elérhetők, a naponta változó árukínálat miatt érdemes figyelni a cég weboldalát. Ugyanitt Álomkonyha már 20 havi, kamatmentes részletfizetéssel is elvihető.

KIKA – Több termék kapható 10-20%-os árengedménnyel. Az egyet fizet, kettőt vihet akcióban május 22-ig vásárolható meg néhány termék.

DESIDEA Studio – Lámpák, tükrök kanapék és asztalok: a bemutatótermi kínálat kedvezményesen megvásárolható.

ID DESIGN
– Tavaszi vásárban a Smile sofa 50% kedvezménnyel kapható, továbbá bármely étkezőasztal + 6 szék vásárlása esetén 2 szék ajándék, valamint bármely matrac vásárlása esetén az ágyrács ajándék, és bármely kanapé mellé kedvezményesen választhat dohányzóasztal.

FORMA – Kiárusításban gumikacsa akció, Singin’ in zuhanyfüggöny, Marina papírhajós káddugó és egyéb kedvességek.

JYSK – Kerti bútor akció: asztal és 4 szék már 85 ezer forinttól, ülőpárna 450 forinttól és napernyő változatos színekben 1100 forinttól. Továbbá Jysk szupervásár május 5-e és június 5-e között.

PRAKTIKER – Összesen 11400 lakberendezéssel kapcsolatos termék vár gazdára.

Königs-Art Bútor – Francia ágy akciója 10% kedvezménnyel. A hozzá választott matrac árából pedig 20% kedvezményt biztosít.

Bio-Textima – Két azonos matrac vásárlása esetén a második matracot 40% kedvezménnyel kapható.

Via 4szoba
Read More
2011. május 10., kedd
2011. május 8., vasárnap
MOTHER'S DAY / ANYÁK NAPJA

2
Ezzel a május 1-gyel és anyáknapjával idén össze van keveredve mindenki. Mivel a legtöbben ma ünneplik, így én is ma távköszöntöm fel az anyukákat, nagymamákat, nagynéniket, mindenkit...

Boldog anyák napját!

Boldog Anyák Napját a legjobbaknak!!!!

Mom / Anya
Granny / Mami

Magdi
Margit

Read More
2011. május 6., péntek
FRIDAY FRIEND - RockN'Roll Bride

4
A mai blogajánlóm egy nem mindennapi esküvői blog. Én teljesen odavagyok érte meg vissza, a saját esküvőnkhöz is csentem innen pár inspirációt. :) RockN'Roll Bride

Staying at weddings, today's blog is also a wedding one, which is soooo awesome, I got some inspiration to our wedding too. No ordinary things. :) RockN'Roll Bride



Read More
2011. május 5., csütörtök
WEDDING SEASON / ESKÜVŐSZEZON

4
Május az esküvők ideje, és hát ugye mi nők vagyunk azok, akik a tökéleteset akarják... Pár ízelítő kép a miénkről pink-fehérben. És a mai nap másik apropója az, hogy 4 éve vagyunk együtt aZurammal. :)

May is wedding time, and we, women, always want to have a perfect one. Here are some ideas of our perfect pink-white wedding. And today is our 4 years anniversary. This is the day we first met! :)



Meghívó és boríték / Invitation and envelope

Read More

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!