DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2010. december 2., csütörtök

8:12 4
Ha már végre kertes házat veszünk, akkor abba kell egy kutya is. A Férjjel elég sokat beszélgettünk arról, hogy ki mit szeretne, de egyelőre patthelyzet van. 

Én egy rövid szőrű magyar vizsla mellett - leginkább azzal együtt - nőttem fel, és máig a vizslák a kedvenc kutyáim annak ellenére, hogy volt már egy édes-bundás újfundlandink is, akit nagyon-nagyon szerettem. Szóval részemről ha kertes ház, akkor magyar vizsla.
Mert okosak, igazi társak, örök kajlák, nagyon figyelmesek, családszeretők, jól kijönnek a gyerekekkel is. Egyetlen "hibájuk", hogy a betörőket is barátként ugrálják körül, tehát házőrzőnek valami mást kell kitalálni. 

A Férj nagy kedvence a boxer, azon belül is a tigris boxer. Tulajdonságaiban hasonló a vizslához: legtöbben a játékossága és a gyerekszeretete miatt választják, ha lehet, akkor lusta, a kanapén heverészik és élvezi a simogatást, viszont amint komolyra fordul a helyzet, feláll és megmutatja a szigorú és rettenthetetlen arcát.

Ti mit javasoltok?


If you buy a house with a garden, then you need a dog. Me and my Husband talked a lot about what kind of dog we want, but for now there is no decision.

I grew up with a short-haired Hungarian Vizsla and still they are my favorite dogs. Although I have had a sweet, furry Newfoundlander, who was very, very loved, Vizslas are my number one. So in my opinion if a house with garden, then the Hungarian Vizsla.
Because they are smart, true partners, eternal youths, very attentive, family-friendly dogs, who get along well with children as well. The only "fault" they have is that they are as friendly with a burglar as with a member of the family, so for alarm system we have to find some other solution.

The Husband's favorite is the Boxer. They are very similar to Vizslas: very friendly and smart type of dogs and if possible, lying on the couch and enjoying the caressing, but as soon as the situation turns serious, become strong and fearless.


So what's your advice?

Vizsla:


Boxer:





4 megjegyzés:

  1. 3 vizslám volt. Most inkább 2 komondort és 2 pulit akarok:)

    VálaszTörlés
  2. :D kezdem azt hinni, hogy nekünk mindkettő lesz....

    VálaszTörlés
  3. A szavazás állása szerint a vizsla a befutó. Hogy álltok a kutya választással???

    VálaszTörlés
  4. Előbb utóbb mindkettő lesz, de elsőre valószínűbb a boxer. És majd akkor, ha mondjuk már babavárási korszak van és otthon tudunk több időt tölteni a kutyussal. :)

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!