DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. január 14., péntek

23:20 4
Ma egész nap dobozoltunk a holnapi költözéshez. Egy kis szünetet azért beiktattunk, hogy átvegyük a ház kulcsait. :D Most már hivatalosan is mienk a ház!!! Holnap délelőtt még pakolás, azát egyre jön a költöztetőautó. Anyukám nagyon sokat segített, ezúton is sok puszi neki mindenért, anyósnak és apósnak pedig a szállításért és hogy megmentettek az éhhaláltól! :)
Egy kis ízelítő abból hogy állunk most.

Today we were boxing all our things for tomorrow's moving. In the afternoon we had a little break when we got the new house's keys, so we are officially owners from now! In the morning we had to wrap in several things but the moving car comes at 1PM. My Mom is helping us a lot, so thank you and hugs for her! My husband's parents also helped us with transporting and saved us from starving to death! :)
Here are several pictures how the flam looks now.

Anya még élvezi...
Mom still enjoy it...
Itt már kevésbé.
Here she is not so happy.
4 megjegyzés:

 1. Á ... alig van cuccotok:D Nálunk, a srácok, jól haladnak a lambériázással:) Remélem, a költözésetek zökkenőmentes lesz.

  VálaszTörlés
 2. Ja, a költöztetők is ezt mondták... De azért annyira nem volt vidám az arcuk, mikor a 70 kg-s tévét kellett a 3-ikról lecipelni. Ami kb. 5 normál emeletnek felel meg.
  Örülök, hogy halad a lambériázás! :)
  Viszont valamikor most már majd jöhettek forraltborozni! Bár leülni még nem nagyon lehet, de megoldjuk...

  VálaszTörlés
 3. A földön, mindig találni egy popónyi helyet:)

  VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!