DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. január 24., hétfő

12:24 10
Ok, net még mindig nincs (még kb. egy hét), de épp melózom és lopok pár percet egy poszt erejéig. A beköltözés, takarítás és a jelenlegi állapot képei. Tudom, elég sok minden bénán néz ki, de tavasszal festés, konyhaátalakítás, parkettázás várható. Nyáron külső szigetelés és talán egy felső fürdőszoba-átalakítás.
Tegnap meg vettünk két fotelt az IKEA-ban. Így már van hova leülni. :)

Ok, still no internet (but there will be in a week), but i steal some minutes from worktime to post some new pics. Moving in, cleaning the house and current status. I know there is several ugly and lame things/furnitures in the house, but in spring we are going to paint the whole house, alter the kitchen, flooring. In summer we want to make outer insulation (???) and maybe alter the upper bathroom.
Yesterday we bought two armchair in IKEA, so can sit down! :)














10 megjegyzés:

  1. Csak, 50%-ban irígykedem:P A költözés szuper dolog, de a káosz ... alig várja az ember, hogy vége legyen:D

    VálaszTörlés
  2. Sajna nálunk még pár hónapig marad...de ez van. Viszont reggel 10 cm hó volt és gyönyörűen esett. Na jó nem reggel, hanem hajnali fél 6-kor...

    VálaszTörlés
  3. A belvárosban semmi hó:( Viszont, a festéssel készen vagyunk, szóval, igyekszem felrakni a fotókat. Ahhoz képest, hogy csak egy konyháról van szó, nagyon lassan haladunk. Igaz, mindent a saját két kezünkkel csinálunk, mert a magyar "szakemberekre" számítani nem lehet. Az van, amit az ember magának csinál ... :s

    VálaszTörlés
  4. Láttam! Jó lesz ez! És már nincs is olyan sok hátra!

    VálaszTörlés
  5. Gratula a beköltözéshez... :)

    VálaszTörlés
  6. OMG! your house looks gorgeus!!! :)
    Please upload more pictures soon!
    :)

    VálaszTörlés
  7. Thanks Graciela! It looks bigger than it is. We have to work a lot until it becomes a real home, but I keep continue posting every part of the work. :)

    VálaszTörlés
  8. a készen összerakott ágy a finom puha ágyneművel...profi fotó, békét és nyugalmat sugároz. Ez alapján nem is gondolná az ember, hogy mi várja a konyhában :-) De gondolom azóta már ott is eloszlott a káosz!

    VálaszTörlés
  9. Hát időnként oszik, aztán újraalakul. Előbb utóbb az entrópia mindig elkezd dolgozni. :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!