DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. január 28., péntek

10:49 6
Az utóbbi időben a nagy herce-hurca miatt kissé elhanyagoltam a pénteki álladó rovatot, hogy bemutassak (vagy inkább csak felhívjam a figyelmet) egy olyan blogra, amit rendszeresen olvasok és szeretek. Hát akkor most tisztelt nagyérdemű következzék egy magyar blogger magyar blogja (és ezt itt most ne tessék félreérteni!!!):

Because of the moving last time  I neglected my Friday column  in which I show you (or rather just draw attention to) a blog that I regularly read and love. Well, now dear audience here is a Hungarian blogger's Hungarian blog:



És az ízelítő:







Készül a jégkoszorú / Icewreath in progress







6 megjegyzés:

  1. Én is imádom Benedek blogját! Láttad a mai posztot??? Az a padlás lakás állat! Egyébként, a mi fejünk fölött lévő padlás belmagassága is van vagy 4 m, ha nem több. De itt, nem engednek semmiféle tetőtérbeépítést:( Pedig, régóta pályázunk a felettünk lévő padlásdarabkára;)

    VálaszTörlés
  2. Igen, láttam, tetszetős! Én ezért szeretettem a Törökben lakni eddig, mert az is egy jó kis tetőtér, ráadásul galériás. Mondjuk kb. 5x akkorának kellett volna lennie és akkor lehet, hogy most nem lenne házunk... :D :D :D (DE, lenne!)

    VálaszTörlés
  3. Ha gusztustalanul gazdag leszek, akkor azért lesz majd egy felhőkarcoló-szerűség tetején egy lakosztályom, nagy erkéllyel:P

    VálaszTörlés
  4. Természetesen. És jakuzzival:P

    VálaszTörlés
  5. Ok, nekem meg vehetnél egy kalyibát valamelyik délkeletázsiai tengerparton :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!