DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. február 3., csütörtök

12:09 8
Itthon még mindig sokan utálják (gondolom a panelfíling miatt) pedig nálunk "európaibb" helyeken ismét nagy divat. A beton egy fantasztikus anyag, amelyet kényünk-kedvünk szerint formálhatunk, színezhetünk, ráadásul ha akarjuk, még a fényt is átereszti.

Many people still hate concrete (because of the blockhouse feeling) but in some more "European " places it is a high fashion again. Concrete is a fantastic material we can use as we want, it can be shaped, colored in any kind, moreover, if you want, even the light can pass through.
































És a fentiek remélem cáfolják ezt a "klasszikust".
And I hope all the pictures above confute this "classic".

"Ain't no love in a concrete kingdom,
Ain't much life
Ain't no life in a concrete kingdom..."



A képek innen, innen, innen, innen, eminnen és még innen és innen valók.


8 megjegyzés:

  1. Szerintem, az emberek többsége ettől a szürke, szinezetlen betontól ódzkodik. Ipari hangulat, illetve még a pince jut eszébe az embernek. Kár, hogy legtöbbször ezeket mutatják be fotókon. Az üvegbeton, nagyon jól mutat, viszont, megfizethetetlen - remélem, csak egyelőre:)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, nekem nagyon tetszik, rendkívül sokoldalú egy anyag, ráadásul tetszés szerint variálható, és annyira természetesnek tűnik.
    Az üvegbetont én is várom, hogy kissé pénztárcakímélőbb legyen, mert lenne egy-két elképzelésem... ;)

    VálaszTörlés
  3. Na igen. Az elképzelés mindig gyorsan és pénztárcakímélően működik. De aztán, mikor a megvalósításra kerül(ne) a sor:DDD

    VálaszTörlés
  4. :) akkor kénytelen még pénztárcakímélőbbé lenni vagy csődbe viszi a családot :)

    VálaszTörlés
  5. Az erdő közepén álló házikó nagyon hangulatos. Bár hosszabb távon nem tudnék benne lakni, de hétvégi házként tökéletes lenne. Evés-ivás-mozizás a haverokkal, vagy H.-val. Izgalmasan hangzik, ha van egy ilyen vityillója az embernek. Az akváriumszerűség is bejövős, és még a Humberto akárki tervezte szoba/ház... bár az ablakok mosását nem vállalnám. ;) A fényáteresztő betonról pedig még nem is hallottam, de iszonyúan jól néz ki!

    VálaszTörlés
  6. Azért Juditto, ha majd lesz egy ilyenetek, meghívhatsz!
    Meg most már tényleg írhatnál bővebb beszámolót képekkel. Hogy érzed magad? Hisaval hogy vagytok (mennyi időt tudtok együtt tölteni)? A családjával jól kijössz? Fotók arról, hol-merre-hogyan laktok? Meg ilyenek... :)
    Kíváncsiak vagyunk már nagyon!

    VálaszTörlés
  7. azért a fürdőszobás beton rengeteg elég kemény..... kicsit láger érzés :) amúgy a Hetibeton Tilos műsorban is éppen a betonról volt szó a múlthéten :) elég uptodate vagy, hallod-e ? :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem inkább futurisztikus-posztmodern-nek hat az a beton fürdő.
    "a végsőkig lecsupaszítva"
    Örülök, ha up-to-date vagyok, köszi!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!