DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. március 6., vasárnap

20:41 8
Vasárnap délután ellátogattunk a Műcsarnokban rendezett Lakástrend 2011 kiállításra. A tavalyi év tapasztalatai alapján izgatottan vártam a legújabb kollekciók, ötletek sokaságát, ráadásul idén még egy programra is beneveztem. A délutáni rapid randi lakberendezőkkel volt a fő cél, hogy tanácsot kérjek egy-két ötletemmel kapcsolatban a profikról. Már jó előre kinéztem, hogy a Stúdio LR is a tanácsadók között lesz, akik stílusa nagyon közel áll ahhoz, amit én is szeretnék megvalósítani az új házban. Nagyon kedvesek, szimpatikusak voltak és ezúton köszönet a sok hasznos tanácsért és a kellemes beszélgetésért!

A fotókért köszönet aZuramnak! :)

Riell reports... / Riell jelenti...






For Réka



These lamps are great!
Ezek a lámpák nagyon jók!

Ez azért fantasztikus, mert a természetes "lyukakat" fémmel öntötték ki.

Some metal in the wood holes. Fantastic!

Like Marcel Brauer's chairs. Kedvelem a Brauer székeket.


These chairs would be the bests for dining room.
Ilyen székek lennének tökéletesek az étkezőbe.







Itt várakozom arra, hogy sorra kerüljek egy 15 perces lakber-randira.

A Lakástrend után maradt még annyi időnk a délutánból, hogy átmenjünk a Konyhakiállításra a Sportarénába.

Ezt is ajánlom Réka figyelmébe!

Ez a régi fából készült pult gyönyörű volt! 





Ilyen világítást akarok!



8 megjegyzés:

  1. Wow! Irigykedem egy csöppet!:) Remélem, az a fotel, amiben csücsülsz, nem csak jól néz ki, hanem kényelmes is volt. Feketében elfogadnám. A sütők, konyhák fantasztikusak voltak, de kétségtelenül a fa-fém kombós asztal vitte a pálmát. Második helyen pedig, a régi fából készült pult végzett.

    VálaszTörlés
  2. Sajna lemerült aZuram telefonja, így nem tudtunk több konyhás képet csinálni, de még van rá esély, hogy megnyerjünk egyet! :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor drukkolok. Végül is mindegy, hogy lottó ötös vagy konyha:) Bármelyik jól jönne. Most már az akksi is le lett tesztelve. Azért, nem semmi fotóaparat van beültetve abba a mobilba. Nagyon jók lettek a képek.

    VálaszTörlés
  4. Na, ennek a dicséretnek aZuram örülni fog! ;)

    VálaszTörlés
  5. A zöld és kék műanyag konyhaszékek nagyon tetszenek, de sajnos nem tűnnek valami kényelmesnek, és szerintem hidegek is, bár ez utóbbi probléma könnyen orvosolható párnákkal. A türkiz étkészlet gyönyörű! A hat gázrózsás konyhabigyó se semmi. Azt mindenképp elfogadnám. :) A fémmel kitömött lyukak a fa asztalban őszintén nem tudom mennyire időtállóak, hiszen a fa és a fém más szerkezetű és ugye ahol két másfajta anyag találkozik, ahol betoldások vannak, azok idővel mindig "elválnak". A fa pedig ugye ahogy szárad ki, még inkább változik. Szóval lehet, hogy egy idő után "kijárnak" majd azok a fém betoldások. Mindenesetre érdekes megoldás, bár így képen nem néz ki olyan jól. A valóságban lehet, hogy jobban festett. Jók a fekete bőr fotelek is fém szegecsekkel az oldalukon. Csak nem látom világosan, hogy milyen mintázatúak. Rózsa? Alapvetően nem szeretem a rózsás dolgokat, de ezek azért jól néznek ki. :) Bár saját tapasztalatból csak azt tudom mondani, hogy a bőr egész évben hideg és nem éri meg a pénzét, mert ha nem akarsz diszkréten felsikkantani minden alkalommal amikor ráülsz, főleg nyáron rövid nadrágban vagy szoknyában, akkor bizony mindig kelleni fog alád egy takaró vagy párnaféleség. Őszintén vastag ruhában is "átüt" a hideg. Otthon, a szüleim nappalijában bőr kanapé van és képtelenség rajta takaró nélkül ücsörögni. Lehet, hogy jól mutat (takarók nélkül) és a tisztítása is elég egyszerű, de nekem a saját kuckómba akkor sem kellene. Vagy maximum egy érdekes fotel. Dísznek. Ha van elég helyem és pénzem.

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozom Konyhatündérhez. Én is ugyanebben a sorrendben osztom a díjakat. Hány órát töltöttetek a kiállításon? Az ilyen nagyon veszélyes, mert az ember ki sem akar jönni, mert még ezt lát, meg amazt...A fotók tényleg szépek lettek!

    VálaszTörlés
  7. Hál istennek én nem vagyok olyan órákig egyhelybenálmodozós fajta. Szerintem másfél-két órát voltunk ott max. Utána pedig még egy órát a konyhakiállításon, ami már eléggé a végét járta.
    AZuram pont mondta is, hogy jól be tudom lőni az időt, mert pont addig vagyunk az ilyen helyeket, amíg ő is élvezi, és nem kap frászt, hogy még hány felesleges órát kell kibírnia. :D

    VálaszTörlés
  8. Gionbaby, végre megleltem a kommented! :)
    A fekete fotelek saját anyagukban rózsamintásak. Bőrt én sem nagyon kedvelem pont azokért, amiket te is leírsz!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!