DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. március 21., hétfő

10:35 2
Szombaton végre sikerült eljutnunk a Max Citybe kicsit körülnézni. Az IDDesign-nál és a Fancy Home-ban találtunk is kedvünkre való dolgokat. Fotózott aZuram elég sokat, de sajnos a telefonjának oprendszer-frissítése során elveszett az összes kép. (Elfelejtettük előtte lementeni :)

A kanapék közül kipróbáltunk párat és kényelem illetve esztétikum szempontjából még három van versenyben az IDDesign-nál, illetve egy a Bo Concept-nél.

Helsinki kanapé
Nekem ez volt a legkényelmesebb, de külalakra viszont a Pisa kanapé tetszett legjobban (mellesleg a Pisa huzata levehető és mosható).

Pisa kanapé

Roma kanapék
A Roma kanapék sokféleképpen variálhatók többféle háttámlával, párnákkal, szövetekkel. Kényelmes és lehetne is olyat találni, ami mindkettőnknek tetszene.



Lugo kanapé
Ez a Lugo kanapé szintén nagyon kényelmes volt, tetszett is, de a huzata nem levehető és mosható.
A tapéták közül pedig ezt néztük ki a hálószobába:

Studio 465 Shanghai collection
Nekem erről rögtön az egyik kedvenc filmem, az In the mood for Love ugrott be, és azonnal  beleszerettem. Az csak hab a tortán az ázsia mániámra, hogy a kollekció a Shanghai névre hallgat. (Hiába... valahogy ezekre az ázsiai cuccokra mindig nagyon ráérzek.) :)
Sajnos az ára elég borsos, de szerencsére nekünk csak egy kb. 3 méteres falszakaszra kell, úgyhogy nem ez fog majd csődbe vinni minket (azt majd megteszik a hozzá passzoló függönyök...)

2 megjegyzés:

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!