DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. március 1., kedd

13:03 4
Hello Spring! Szia Tavasz! :)

Tegnap este útban hazafelé megvásároltam a Szép Lak márciusi számát. Az alábbi képeket látva elgondolkodtam, hogy a betervezett fekete-fehér stílusú házbelsőt (színes kiegészítőkkel) inkább sárga-fehérre kéne cserélni. Tapéta, lámpák, szőnyeg, könyvespolc!!!!!! Imádom.
Mit gondoltok?

Travelling home yesterday I bought the new issue of Szép Lak. When I saw these pictures I was thinking that my black-withe home plans should change into yellow-white. Wallpaper, lamps, carpet, bookcase!!!! Love them all.
What do you think?




4 megjegyzés:

  1. Áh, annyira jellemző:DDD Mire beleéli magát az ember a fekete-fehérbe talál valami jobbat, valami mást ... :DDD Most akkor lehet előlről kezdeni a beleélést és a keresgélést:) Arról nem beszélve, hogy mekkor dilemma lesz a kettő között:DDD

    VálaszTörlés
  2. Ááá azért annyira nem más ez. Kanapéhuzatot meg lehet változtatni, tapéta és függönyök még nincsenek meg. :) A szőnyeg tekintetében meg már az előző koncepcióhoz is ezt nézettem. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik, mert friss és vidám. Tapéta helyett lehet anyag darabokat venni, amiket az ember fellógat a falra. Ha már nem tetszik a minta v. a szín, csak leakasztod és felteszel egy másikat. Uezt lehet a párna ás kanapé huzatokkal is. Az utolsó kép szőnyege nagyon szuper, azt megtartanám!

    VálaszTörlés
  4. Igen a fallal kapcsolatban ez már nekem is eszembe jutott, de szerintem marad a tapéta. A szőnyeget pedig már rég kinéztem, és nagyon megörültem, amikor megláttam ebben az összeállításban.

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!