DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. április 2., szombat

19:51 0
Idén, már a 30. CONSTRUMA Nemzetközi szakkiállítást ünnepelhetjük. Jónak ígérkeznek a tematikus napok, mint az Önkormányzati nap 2011. április 5-én, kedden, ahol a Passzívházak építéséről, a Zöld város koncepcióról, az Engergiahatékonyságról hallgathatunk előadást és láthatunk kiállítást. Szerdán - 2011. április 6. - Villamos nap lesz. Itt kapott helyet a Fogyasztóvédelmi Fórum, ami leginkább a megbízók, építtetők számára fontos, de szó lesz az épületek hőszigeteléséről, hogy Mivel, hogyan mennyiért világítsunk? majd délután 16,00h-tól Hungarian Lighting Summit lesz.

Kaptak külön napot az épületgépészek, a tetőfedők és lesz külön napja a víznek és a passzív házaknak is.

Szakmai napok: 2011. április 5-7. 10,00h - 18,00h
Közönség napok: 2011. április 8-9. 10,00h - 18,00h és április 10. 10,00h - 17,00h

Lehet online jegyet vásárolni, a szakma kredit pontokat is kap, a vidékről érkezők pedig MÁV és Volánbusz kedvezményt vehetnek igénybe.


KÖZÉPPONTBAN AZ ENERGIATUDATOSSÁG
A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat.

NÉGY KIÁLLÍTÁS EGY BELÉPŐJEGGYEL
A CONSTRUMA kiállítással az idén ismét egy időben lesz a HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás (hűtés, fűtés, klímatechnika). Újdonságként csatlakozik a pároshoz a LAKBERENDEZÉS +DESIGN kiállítás (bútorok, konyhabútor, textil) és negyedikként ezúttal az ÖKOTECH környezetvédelmi szakkiállítás is.

HAT NAPOS NYITVATARTÁS - HÉTVÉGÉN KORÁBBI NYITÁS
A 30. CONSTRUMA alkalmából kivételesen hat napig várják a látogatókat a kiállítások: az első három napon a szakmát (április 5-7.), a második három napon pedig az építkezni, felújítani vágyó nagyközönséget. Ráadásul szombaton és vasárnap már 9,00 órától megnyitja kapuit a Vásárközpont a látogatók előtt.

AKCIÓK
A kiállítók jelentős kedvezményekkel várják ezúttal is a látogatókat. A kedvezményekből a CONSTRUMA oldalán iaz AKCIÓK menüpont alatt válogathat.

Betétkiállítások:
  • FRONTÁL, 
  • DECORSTONE,
  • DACH-TECH, 
  • INTER-ISOLA,
  • ELECTROLIGHT+BUILDING,
  • FÜRDŐSZOBA ÉS WELLNESS 

INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS
Nagyszabású bemutatóval vesz részt a CONSTRUMA-n a Lakberendezők Országos Szövetsége. Standjukon, a D pavilonban, a legújabb trendek igényes bemutatójával és ingyenes lakberendezői tanácsadással várják majd az érdeklődőket.

INGYENES KERTTERVEZÉS
A Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetsége standján a szakemberek a kerttervezés, a karbantartás és a növényápolás rejtelmeibe avatják be a látogatókat.

A figyelemfelhívást köszi Konyhatündérnek!

0 comments

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!