DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. május 31., kedd

13:39 4
Réka barátnőm hívta fel a figyelmem arra, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudja kommentálni a blogot. Megnéztem a beállításaim, és elvileg működni kéne. Amennyiben valaki hasonlót tapasztal, kérem, legyen olyan kedves és írjon egy e-mailt az info.projecthome@gmail.com címre. Köszönöm!

One of my friends, Réka told me, she can't write any comment on my blog. I've checked all my settings, but couldn't find the problem. So please let me know if you also have this problem and write me an e-mail about it to info.projecthome@gmail.com. Thank you!

4 megjegyzés:

  1. Nosh, ha ez megjelenik, akkor gyanúsan Réka barátnődnél van a gond.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, végül mit állítgattál vagy éppen nem te, de most már nálam is működik, minden gépen és nem csak FF alatt:) Biztosan a blogger fejelsztése miatt jelentkeznek ezek az anomáliák. Remélem, gyorsan végeznek a fiúk.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a tesztelést, remélem, innentől már mindenkinek rendben működik majd minden.

    VálaszTörlés
  4. Igen, ez a felugrós megoldás most működik Safari alól is, bár a régit jobban szerettem. Remélem, ha készen lesz az új blogger, minden visszaáll a régi, megbízható kerékvágásba. Minden napra jut valami: vagy elérhetetlen, vagy bejegyzések tűnnek el, vagy éppen a rendszeres olvasók nem érhetők el ... teszt időszak:))

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!