DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. augusztus 2., kedd

17:22 6
Holnap jön a vízvezeték és gázszerelő megnézni a konyhát. Illetve, hogy mikor hogyan és mennyiből lehet megoldani azt, hogy a konyha átkerüljön a nappali mellé. A gáz része a gázos. Külön gáztervet kell készíttetni, engedélyeztetni, óralevétel, átszerelés, nyomáspróba stb. Az asztalos is a héten válaszol, hogy mennyi lesz a bútor átalakítása. 
És persze még mindig várjuk, hogy ránk szakadjon a bank... :)

Amúgy valami ilyesmi lesz. Persze nem ilyen IKEA-új, hanem a régit akarjuk átalakíttatni, lefesteni. Mert másra nincs keret.

Before:

A régi konyha a régi helyen

After:






6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néznek ki a tervek. Remélem, összejön. Látom, te sem akarsz felső szekrényeket, polcokat. Nekem, nagyon bejött, hogy nincsenek. Nekünk, tavaly 150-200 ezerért akartak gáztervet csinálni. Nem elkeserítés végett írom, csak hogy ilyen is van. Kiváncsi vagyok, nálatok mit mondanak. Mondjuk, mi ezért álltunk át villanyra. Lehet, nektek is el kellene gondolkodni, hogy esetleg villany tűzhelyre-sütőre álljatok át......

    VálaszTörlés
  2. Indukciósra gondoltam, nem hagyományosra:D Az indukciós nagyon jó. Hatékony és gazdaságos is. Arról nem beszélve, hogy nem kell órákat állni a lábas fölött, mert secperc alatt készen vannak az ételek. Idő -, pénz -, és energia takarékos;)

    VálaszTörlés
  3. Hát ha túl sokba kerül az átállás, akkor lehet, hogy ez lesz

    VálaszTörlés
  4. Végül is, mennyit vagy te a konyhába?? Mennyit főzöl??? Lehet, nem csak anyagilag jobb megoldás egy indukciós főzőlap, de kevesebb meló is, mint gáztervet készítettni, enedélyeztetni, nyomáspróbázni, csöveket vezettetni, falat áttörni ......... stb, stb, stb. Eléggé nagy melónak ígérkezik ez a gázos megoldás ....

    VálaszTörlés
  5. Réka, egy indukciós főzőlap is 100 körül kezdődik és akkor még nincs sütőm.

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!