DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. augusztus 15., hétfő

9:55 6
A hétvégén ezt szereztem a vateráról 3800 Ft-ért! Holnap vesszük át. Remélem nem lesz rossz állapotban, mert egyelőre az a terv, hogy marad ilyen fa-színű. Viszont ha javíthatatlan marad, akkor kezdeni kell vele valamit. Festék, tapéta, szegecs stb.
Ti mit kezdenétek vele?

I bought this cabinet on Vatera (Hungarian eBay) for 3800 Ft (14 EURO), I'm going to get it tomorrow. I hope it is in a good condition, because I like it in these wood-style. If it is not renewable I have to find out what to do with it.
Do you have any idea? What would you do with this?

6 megjegyzés:

  1. Ez a dán dizájn tálalók magyar változata, én a csiszoláson+lakkozáson kívül nem tennék vele semmit, ez így elég nagy érték (keress rá a google képkeresőbe: danish design sideboard)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a megerősítést, én is ugyanerre jutottam. :) Én is úgy látom, hogy értékes darab, ezért is csaptam le rá. Nagyon remélem, hogy tényleg jó állapotban lesz, de ez majd holnap kiderül. :)

    VálaszTörlés
  3. Na? Milyen lett? Mivel fekete-fehér otthonra vágysz, nekem rögtön az ugrott be, ha nem túl jó az állapota, akkor egy kiadós csiszolás után, szép matt feketére is mázolhatnád. Hihetetlenül szép fekete árnyalatokat lehet ma már kapni.

    VálaszTörlés
  4. Majd posztolok róla, de sajna sokkal rosszabb mint amire számítottam

    VálaszTörlés
  5. Ezek szerint, a nagyon rossz állapot ellenére is megvetted és elhoztad. Végül is, még lehet egy gyönyörűen felújított darabja az ebédlődnek. A csiszolás komoly munka lesz.

    VálaszTörlés
  6. Egy meglepő és szokatlan szín nagyon fel tudná dobni. Festő barátnőm maga keverteti be a kívánt színt. Nem olyan olcsó, de hihetetlen szép és egyedülááló lett a komódja!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!