DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. augusztus 16., kedd

13:57 7
A házba beették magukat a pókok. Egyszerűen kiirthatatlanok. Főleg a garázsban meg a mosókonyhában okoznak szívrohamszerű galibát, de találtunk már a hálóban is, és a kertet is ellepték. Reggelente plusz tíz percet szánok arra, hogy kilépve az ajtón egy seprűvel eltakarítsam az éjszaka képződött és a járóútvonalban lévő összes pókhálót, lakóstul mindenestül. Persze délutánra mire hazaérek kezdhetem előlröl... 
Ráadásul rettegek az összestől. 
Képzelhetitek, milyen érzés lehet lemenni betenni a mosást... Bár az utóbbi időben annyi és akkora példányokkal találkoztam (nem segített a szétfújt pókirtó sem, ezek stárkok), hogy már a férjem jár le, és ő intézi a mosást.

Valakinek van valami hatásos praktikája, amivel el lehető űzni őket? Lécci, lécci, lécciiii..... Mert a végén még arra vetemedem, hogy az összeset a mennyei sarkokba és repedésekbe küldöm...vagy idő előtt én patkolok el.


We have a spider problem in our home. A lot of little (no, not little, big) 8-legged think that is their home, not ours. Especially in the laundry and garage, but I've found some in our bedroom too.
I'm really scared to death if I see any..
And what's more it took me 10 minutes more to leave the house in the mornings, because they build their nets acrosse our garden-road every day.

So please, please, please give me some advice how to make them go away for ever or I have to kill them all...or they kill me.


7 megjegyzés:

  1. Pókinvázió ... wazz ..., mint valami horror filmben:) Azért, nem semmi! Én is irtom őket. Vagy gyorsan rálépek, vagy lekapom a papucsomat és .... durr ... de a múltkor Férj, acélbetétesét kaptam fel:DDD Pókírtó szerről, még nem hallottam. Izé ... a békák a legyek mellett nem esznek pókokat is???o.O

    VálaszTörlés
  2. Csak én még ahhoz is beszari vagyok, hogy kinyírjam őket... :(

    VálaszTörlés
  3. Very nice article thanks for sharing ..

    VálaszTörlés
  4. Thanks! :)
    But it is a real big problem for me. Unfortunatelly I have arachnophobia. With my mind I know they are mostly harmless creatures here, but with my all other bodyparts I feel I must run away and screaming and crying... It looks really funny from outside. :)

    VálaszTörlés
  5. Tuti, hogy van vmi pókírtó módszer. Szóval, meg fogjuk találni;)

    @driveway you were a big help ...

    VálaszTörlés
  6. A megoldás egyszerü. BIOKILL.
    Kifujod és kész. Van belőle extra verzió is az azonnal kinyírja őket ha ráfújod.

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!