DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. október 18., kedd

10:57 2
A tapéta leszedése után kedden a falakról kapirgáltuk le a régi glettet. Ehhez sem kell más csak egy spakli, ugyanaz amit a tapétaleszedéshez használtunk.

Erről a munkafolyamatról sajnos nem tudok semmit kiemelkedőt írni. Fárasztó, főleg, ha az ember csuklója nincs hozzászokva az ilyen mozdulatokhoz. Ha érzékenyek az izületeid mindenképp húzz előtte egy csukló- vagy inhüvelyvédőt. Én felváltott kézzel dolgoztam egész nap. Ezt akkor is megteheted, ha a mindennapok során nem egyformán használod mindkét kezed, semmi ördöngösség nincs benne. Finom simító, de erőteljes mozdulatokkal kell lehántani a felesleges anyagot, úgy mintha meghámoznád a falat. Egy dologra kell csak ügyelni, hogy a vakolatba ne kapjunk bele. Persze ez jó pár alkalommal elkerülhetetlen lesz, de ne aggódj, az újragletteléskor majd ezeket a foltokat is el lehet tüntetni.

Pihenésképpen délután lefestettem az emeleti beépített erkély ablakait kívülről. :)


On the second day we tried to get rid of the old filler/plaster on the wall. It's not a complicated thing to do altough it can be really tireing. If your wrist or tendor is sensitive I recommend you to use a protetor during the work. The method of removing the plaster/filler is very simple: like peeling the wall, gently but hard. You can switch hands too!

In the afternood I tried to have some rest, so I painted the windows on the first foor's built in balcony. It was very relaxing! :)






Scorpion wiiiins! :)


Légtornászkodom.

2 megjegyzés:

  1. Még jó, hogy nem estél ki!!! Anyááám! Legalább kiköthetted volna magad!:)

    VálaszTörlés
  2. :D nem volt vészes. Nekem nincs tériszonyom. Norbi hüledezett teljesen. Csak az a baj, hogy a két legszélső keretrészt így sem értem el, úgyhogy ott véget ért a festék... Talán majd tavasszal egy kitolható létráról megszépítem. :)

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!