DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. november 26., szombat

16:30 5
Ma elkészült a konyha csempézése. 6 óra alatt a nulláról a végleges állapot. Azért nem is olyan nagyon nehéz ez a csempézés. :) Amúgy köszönet érte a mesternek, aki szerintem nemcsak, hogy nagyon jó munkát végzett, de megbízható, és fillérre pontosan a megbeszélt összegett kellett kifizetnünk.
Este még annyi dolgunk lesz, hogy szárazan áttöröljük, holnap délután már lehet nedvesen is. :) Az aljára pedig a munkalap és a csempe találkozásához szilikont kell tenni. Még jó, hogy festéskor gyakoroltam az ablakok körül a tömítővel. :D 
Munkaképek:

Today the kitchen tiling is finished. It took 6 hour from zero to the final. Workphotos:




















5 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szépen dolgozott. Sajnos, nálunk a kovácsmester már fele ilyen jó munkát végzett:((( Nagyon csalódott vagyok ... Örülök, hogy ilyen jól haladtok!

    VálaszTörlés
  2. :( Azért remélem ha nem is ANNYIRA szép, legalább használható, amit csinált.
    Amúgy ez a fiú, aki itt csempézett, nagyon sok minden más munkát is csinál, szóval ezek után lesz még pár feladata itt nálunk. És mindenkinek csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére, nekem vannak mentő ötleteim mindíg, eF pedig egy ultra ezermester. És ugye, nekem sem probléma néhány szöget beverni a falba. Legalább ennyi hasznunk van a komcsi rendszerből. Megtanultunk túlélni. De azért, helyrehozni, kijavítani dolgokat nem egy gyors folyamat. Szóval, hiába van pénzed, hogy végre megfizess egy "mesterembert", ha a végén több lesz a károd, mint a hasznod, és fogod a fejed, hogy inkább neked kellett volna megcsinálnod az éjszakáidat beáldozva, de most jobban állnál anyagilag és a munkával is. A lelki tényezőkről már ne is beszéljünk.

    VálaszTörlés
  4. Más munkáját javítani mindig nehezebb, mint valami újat csinálni. Ráadásul nem is igazán fűlik hozzá senki foga sem...

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!