DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. december 4., vasárnap

21:32 4
Ezt a posztot már nagyon régóta tervezgetem, de valahogy mindig tolódott. Úgy gondoltam, az ünnepek előtt mindenképp bemutatom az éttermet, hogy aki minőségi gasztroélményekre, kedves kiszolgálálsra vágyik, az ne habozzon és látogasson el a Pezsgőházba Pécsre.
Mi itt tartottuk az esküvőnket és nagyon elégedettek voltunk mindennel: az ételek fenségesek voltak, a kiszolgálás gyors, nagyon figyelmes volt mindenki és az üzletvezetőt, Katit, azóta is hálásan emlegetjük. És nemcsak mi, de az összes vendégünk is időre időre megjegyzi, hogy mennyire finomakat ettek ott.
Kedves Kati és a kollégáid, igaz, hogy már két év eltelt a nálatok tartott esküvői vacsoránk óta, de ezzel a poszttal szeretném meghálálni a tökéletes estét, amivel megkoronáztátok az esküvőnket! Sok sikert a továbbiakra is Pezsgőház, mi máskor is jövünk!

I've been planning this post for a long time, but always forgot to write. BUT! I think before the Holidays I want to show you a really good restaurant where you can find excellent meals and nice, professional waiters and staff. We organized our wedding dinner here and all of our guests were very pleased about the whole evening at Pezsgőház. So I would like to dedicate this post to Kati, the restaurant manager, who made our big day perfect!  Thank you again!
Please visit Pezsgőház Restaurant in Pécs, if you're in the neighborhood!






















És fotók a mi esküvőnkről:
And photos of our wedding dinner:








Thank you! Köszönjük!


4 megjegyzés:

  1. Wow, you have a wonderful blog and make stunning pictures.
    Hugs from Germany,
    Tanja

    VálaszTörlés
  2. Thank you Tanja! Hope you will enjoy it thereafter too. :)

    VálaszTörlés
  3. Wow! Nekem is csak pozitív és szép, jó emlékeim vannak a Pezsgőházzal kapcsolataban! Igen ritka Mo-on az olyan étterem, vagy bármilyen más vendéglátóipari egység, ami folyamatosan jó minőséget tud hozni. Nem csak ételekben, hanem staff szinten is! Pedig egy jó pincér, felbecsülhetetlen érték. Kár, hogy kevesen tudják ....

    VálaszTörlés
  4. Nekünk már nagyon el kéne újra menni!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!