DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2012. április 6., péntek

19:56 2
Ma csak fél napig dolgoztam, a főnököm nagyon rendes volt, délben hazaengedett. Ennek örömére aZurammal elmentünk egy kicsit nézelődni az Ikeába, meg bevásárolni, aztán szétnéztünk a kertben. Ez lett a vége.

Today my boss let me go home early, after lunch, so me and my husband went a little shopping in Ikea and hipermarket. After arriving home we've looked around in the garden. These are the results.

Vettünk a egy ilyen korlátra akasztható virágtartót, most teszeljük, hogy mennyire marad meg. És persze belevalónak boglárkákat. Szépek ugye? (Persze a korlát még egy kis festésre szorul.)

Boglárkák / Ranunculus

Új bögrék / new mugs


Kibújtak a gyöngyvirágok / Lilies of the valley are awake

Tulipánjaink / Tulips

Új szőnyegvágyak az Ikeából / new item from Ikea on my wishlist

2 megjegyzés:

  1. Irigykedem a növényekért:DDD
    Nagyon tuti lett a Bogis ágyás:))

    VálaszTörlés
  2. A tartó alul nem teljesen stabil, de ez sajnos a mi korlátunk hibája, a függőleges vasak egy kicsit vékonyak hozzá. A virágoka a Tacskó mellé kitelepült virágosnál vettem, azok nagyon szépek. Csak hát egyedül olyan árvának néz ki ott a korláton, még legalább 5 ilyen kéne....
    A gyöngyvirágainkra én is kíváncsi vagyok, tavaly nem bújtak ki, mert nem kaptak elég fényt, de azóta megnyestük a környező bokrokat. :)

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!