DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2012. május 9., szerda

9:19 9
Gergő barátom, aki a Beastie's Bistro gastrobloggere az elmúlt hetekben felújította a konyháját. Megnézitek? Pici, de praktikus és szép lett.
Ha választhatnék, én bepolcoznám az egész L-alakot, nyitottra természetesen, és akkor oda minden elférne szellőssen, és még kéznél is lenne. 

One of my friend, Gergő, who is a gastroblogger and the owner of Beastie's Bistro made a kitchen makeover at his home. Wanna take a look at it? Little bit small but practical and lovely.














Photos by Beastie :)

9 megjegyzés:

  1. Határozottan nagyon jó lett. Timinek, jó izlése van:DDDD

    VálaszTörlés
  2. Igen, pici, de praktikus. Csak nem értem, hogy a sütő teteje miért ferde... vagy csak rosszak a fotók?

    VálaszTörlés
  3. Szerintem tök jó lett, csak a végére már rendkívül csúfolt... tudom, ha nincs elég hely, akkor nincs elég hely.

    És igen, befelé lejt a teteje. :D

    VálaszTörlés
  4. csúfolt = zsúfolt

    sry.

    VálaszTörlés
  5. Én bepolcoznám az egész L-alakot, nyitottra természetesen, és akkor oda minden elférne. Persze, lehet, hogy ők is tervezik még ezt, csak hát ugye az ember mindig engedheti meg magának azonnal minden szükséges bútor beszerzését.

    VálaszTörlés
  6. Ejhó, köszönjük a méltatást, nem is figyeltem, mikor volt ez a fotózás :) A bepolcolásnak van két akadálya. Az egyik, hogy az üvegtéglát, amin keresztül a fürdőszoba kap egy kis fényt, mégsem fednénk el, illetve a pénz. Jó sok az alsó szekrények tároló kapacitása, de valóban, pár polc még jöhetne.

    Talán később, mert előbb még a mosogatógép, ami nagyon, de nagyon.

    VálaszTörlés
  7. Igen, gondoltam (írtam is fentebb), hogy az ember nem tudja mindig rögtön megvenni azt amit akar, hogy teljessé és tökéletessé tegye álmai szobáját - vagy konyháját. :) Ismerős a helyzet.

    Amióta van mosogatógépünk én is azt gondolom, hogy az elengedhetetlen. És ha van neki hely, akkor mindenképp a nagyobbat vegyétek, mert igenis számít. Pedig mi csak ketten vagyunk még...

    VálaszTörlés
  8. Ha jól emlékszem, nekünk a keskeny gép van, talán 6 személyes. Tökéletes két főre:D Egy dolog, ami nagyon fontos: meg kell tanulni a hatékony bepakolást;)

    A pénz és az idő nagy úr. A mi konyhánk sincs még készen 100%. Pedig már, lassan egy éve csináljuk a felújíást. Még mindig hiányzik egy egész falat elfoglaló polc pl. De majd idővel, mire elköltözünk:D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!