DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2012. november 8., csütörtök

18:07 4

















Via Zsazsa Bellagio and Pinterest

4 megjegyzés:

  1. Ahhoz képest, hogy a franciákat nem kedvelem, ez a sori kifejezetten bejött. Leszámítva azt a barokk szófát :))

    VálaszTörlés
  2. Ez a visszafogott orangerie jellegű stílus nekem is tetszik. De mostanában hülyét kapok attól, hogy mindenki istenként borul le Párizs és Provansz nagysága előtt. Nem rossz helyek persze, csak túlmarketingeltek szerintem. :D

    VálaszTörlés
  3. Izé ... én kifejezetten nem rajongom Párizsért, és ha nem muszáj, nem megyek. Büdös, koszos - persze, mondhatni, mint minden nagyváros, de azért az sokat mond, mikor más kontinensről származó turisták azzal jönnek - többek között Párizs után -, hogy Budapest mennyivel szebb és tisztább. Provansz helyett meg inkább Szicília jön be, leginkább Szirakúz - nyelvnáciknak: Sarausa (szicíliaiul), Συρακοῦσαι (görögül) és ugye a latin sem maradhat ki: Syracusae -, nem hiába mondta Cicero, hogy „legnagyobb görög város, és mind közül a leggyönyörűbb”. Olyan hangulata van, hogy az ember azonnal, de rögtön akar ott egy kis, erkélyes apartmant vagy garzont.

    VálaszTörlés
  4. Én mondjuk nem tudom, hogy Ajrópán belül hol élnék, az itthonon kívül. Én úgy vagyok, hogy ha már megyek, akkor messze. :)

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!