DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2013. január 5., szombat

10:12 2
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig kicsit szerelmes leszek abba a témába, ami után épp kutatok. Még akkor is ha korábban elképzelni sem tudtam, hogy valaha is tetszhet az adott stílus. Pont így vagyok most ezekkel a Santa Fe jelleggű házakkal is. A berendezés abszolút nem az én ízlésem, viszont építészetileg roppant érdekesnek tartom őket. Mit gondoltok?

When I search for a theme or an idea for the blog, I always fall in love with the topic or style, even though I can not imagine the idea before. This is the case with the american southwest home built in Santa Fe style. The furniture is absolutly not my cup of tea, but I found its architecture quite interesting. What do you think? Like or hate?






































Sources on my Pinterest

2 megjegyzés:

  1. A bútorok, nekem sem nagyon jönnek be. Azt hiszem, itt leginkább a részletekben bújik meg az ördög. Például, a kertek igazán magukkal ragadóak. Vagy pl. a 7. és a 14. képen látható fa, vasveretes ajtó elképesztő és el is tudnám képzelni a saját otthonomban. A 12. fotón lévő puffot, azonnal vinném még annak ellenére is, hogy jobban örülnék, ha kerek formája lenne.

    A 16. fotó besűlyesztett könyvespolca zseniális!
    A 34. kép tükrei is nagyon menők:)

    VálaszTörlés
  2. A modern vonalvezetésű és berendezésű ilyentén "vályogházak" nekem is bejönnek. :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!