DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2013. május 17., péntek

15:58 9
Én még mindig ilyesmi sötét falú fürdőre vágyom. Csak még azt nem sikerült eldöntenem, hogy minimál-rusztikus vagy glamúros irányba menjek-e el. Nektek melyik tetszik?

I'm still in love with dark bathrooms. I just can't decide which style should I choose: minimal-rustic or glam. Which one would you choose?






 





























9 megjegyzés:

  1. Én is sokat gondolkodtam a sötét színű fürdőszobán: sötét indigó kék, fekete. Aztán, arra jutottam, hogy a feketén, nagyon csúnyán meglátszanak majd a vízcseppek, ill. a vízkőcseppek. Hihetetlen odafigelést és folytonos vixolást igényelne. Szóval, elvetettem. Aztán, jött az ötlet, hogy legyen vörös és árnyalatai a fürdő. Most már ebben sem vagyok 100%-ig biztos. A vörös sem éppen egy világos szín és hát azon is meglátszhatnak a dolgok. Az a baj, hogy leginkább, egyre határozatlanabb vagyok a témát illetően. Főleg, hogy mostanában, nagyon tetszenek a barnás-bézses árnyalatok. Egy dologban vagyok biztos, hogy fuga nélküli megoldást akarok a fürdőbe. Na, ez 100%. Nem fogok fugát karbantartani fogkefével!!!!

    1. kép: Ha a trópusokon laknék, akkor nekem lenne ilyen kinti fürdőm, ilyen káddal:)))

    5. kép: Ez szinezett beton, ugye? Valami ilyesmiben gondolkodtam, anno. Illetve, ezekbe lehet még mintákat is tenni. Márha, az ember akar bármit is.

    6. kép: Annak ellenére, hogy nem akarok fugákat, mert azzal csak szenved az ember egy idő után, marhára tetszenek ezek a nagy, téglalap alakú csempék. Jól lehet játszani a térrel, velük.

    9. kép: Nagyon letisztult forma. Eszméletlenül tetszik! Egyedül a rusnya, fehér wc töri meg a harmóniát. Kár volt érte. ha már ennyit belefeccöl valaki a fürdőjébe, akkor gyártasson le magának egy szines klót. Számomra ez, igénytelenség. Pedig a fal, nagyon jól sikerült. Nem tudom, hogy a valóságban is hozza e azt, amit a képen. Selymes, bársonyos hatás.

    10. kép: Na, ez az a tengerész kék, ami nagyon bejön. De ugye, le vagyok hurrogva a témát illetően. Még a sötétebb indigó sem jöhet szóba:(( Már az elméleti tervezés terén is el vannak nyomva a nők ...

    12. kép: A titkos kastélyomnak, mely a zordon Kárpátokban bújkál, pont ilyen a fürdője;)

    15. kép: Nagyon tetszik ez a modernitás. Mondjuk, a fürdőszoba tisztításával már bajban lennék, de van cseléd, aki ezt hetente 10 ezer %-ig kipuceválja plafontól padlóig, akkor oké:))

    16. kép: A grafitszürke és árnyalatai is tetszenek. Bár, ez a csőszerű zuhanyzó nem jön be. Legyen már az embernek tere, hogy elférjenek a kiterjedések:))

    17. kép: Ahogy a 16-on, itt is tetszenek a fa megoldások. A tisztántartásuk és karbantartásuk, más kérdés. Viszont ezt, nem tudnám nálad elképzelni. Oda valami modernet, vagy valami hasonlót, mint a 8-as fotón láthatót. A fönti fürdődbe, abszolút el tudnám képzelni a 8-ast. Viszont, a lentibe nem. Oda valami modernebb kell.

    21. kép: Szállodában abszolút elégedett lennék ezzel, otthon azonban nem. Túl személytelen.

    VálaszTörlés
  2. A fugamentesség szerintem is jó dolog. Viszont én nem ijedek meg a sötéttől, bár anyukám óv tőle, én azonban azt gondolom, ha nem fényes mázas csempét tesz be az ember, hanem mattot, vagy követ/betont, akkor azon a vízkő sem mutat csúnyán. Ennyi a trükk.
    Első sorban a fenti fürdőt szeretném sötétre. A lent meg maradna egyszerű, világos, de ezt majd csak akkor verjük szét, ha a fenti már elkészült. :D

    VálaszTörlés
  3. Én is abszolút a matt felületre gondoltam:) Az egyik posztodba felraktál egy olyan fürdőt, amiben még discó gömb is volt. Azon, baromi jót nevettem. Nem bírom a glamúros csilli-villit. Gyönyörű matt felületek jöhetnek!
    Nem tudom, hogy azon, hogyan mutatna a vízkő. Mostanában, gondolkodom az "űrkabinokon". Ha egy olyanba be vagy zárva, akkor elvileg, nem csapódik le a pára a fürdőszoba egyéb falfelületeire. Végül is, nem elvetendő a dolog.
    Bár, az kétséges, hogy egy olyan stílusú fürdőbe, mint a 8-as, hogyan mutatna egy ilyen kabin ... o.O Gondolom, ramatyul. Az is lehet, hogy csak kád kellene, amiben az ember nyújtózik és relaxál. Míg a másik fürdőt használja a napi, rohanós tisztálkodásra.

    VálaszTörlés
  4. Épített űrkabin páraelszívóval. :D Ez kéne neked!

    Én amúgy kedvelem a glamúrt. A kedvenc stílusom az indusztriál glamúr. :D Éljenek a kontrasztok!

    VálaszTörlés
  5. Amúgy vehetnétek sötétkék, vagy amilyen színt akartok üvegpanelt a zuhany falára, azt csak fürdés után egy ablaktörlővel lehúzod. Nincs se fúga se semmi.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sok nagyon tetszik, de nekem az egyszerü csempés, természetes faülökés zuhanyzó a kedvencem. Dávid

    VálaszTörlés
  7. Dávid, az a zuhanyzó nekem is nagy kedvenc, az 5. képen látható mosdóval együtt.
    Remélem más érdekeset is találsz majd itt!

    VálaszTörlés
  8. Eltelt 3 év és sötét fürdőnk lesz :DDDD Oké, nem tiszta fekete, hanem egy fémes fekete-réz változat: http://www.cersanitburkolat.hu/burkololap-katalogus/cersanit-steel/cersanit-steel-burkolat.html Már alig várom, hogy végre felkerüljön a helyére :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!