DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2013. május 25., szombat

10:39 6
















Via: cepaynasi

6 megjegyzés:

  1. Hello amiga sou eu a Alexandra do blog reciclardecorar.net quero-te dizer que a minha filha está na tua cidade peço te por favor se houver ai alguma feira ou vendas vintage para me dizeres para eu lhe ligar e lhe pedir uma coisa e dizer que tenho uma amiga em budapeste. eu queria um relogio mas tem de ser barato pq ela é agarrada ao dinheiro é minha filha mas é verdade e tem de ser agora porque na segunda feira a noite ela vem se embora que pena gostava tanto de ter ido mas ela foi ter com os amigos e eu não quis estar-me a impor beijinhos bom fim de semana bonito post vou copiar com os devidos créditos e adorava um dia visitar a tua cidade.
    Alexandra Melo, só mais uma coisa podias ser minha seguidora no nerworkblogs preciso de seis pessoas para ser confirmada e só tenho 5 beijos

    VálaszTörlés
  2. Dear Alexandra,
    I'm not sure if the Google translate could translate your words properly, but if I'm not mistaken you'd like to know if there are any vintage sale in Budapest and when, so your daughter could visit them.
    Here's a Facebook page where you can find most of garage sales in Budapest: https://www.facebook.com/garazsvasarok?fref=ts

    Best wishes!
    Riell

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez, nagyon rideg. Múzeum-lakás. Élettelen. Egyedül a kis teraszban van lélek. Persze, egy újság oldalain jól mutat, de nem több.

    VálaszTörlés
  4. Én szeretem, ha valami sallangmentes és letisztult. Jó, oké, néha meg a túltobzódó színeket és formákat, de csak mert elég rendetlen vagyok. Ha nem lennék, akkor egy abszolút steril házban élnék, ahol nincsenek felesleges porfogók, vagy csak nagyon minimálisa.

    VálaszTörlés
  5. Nem egészen erre gondoltam. Hanem arra, hogy nekem ez nem eléggé otthonos. Persze, tudom, ez nagyon szubjektív, hogy kinek mitől válik egy lakás otthonossá. Én is a sallangmentes, letisztult formákat szeretem. Kevés bútor, ez alól csak a könyvtárszoba kivétel, kevés nipp és más porfogó. De attól, hogy nincs egy szoba telezsúfolva bútorokkal még lehet otthonos. Ez meg olyan izé, lélektelen. Olyan mint egy bemutató lakás. A fotó kedvéért készült, de nincs benne élet. Nem arra gondolok, hogy legyen tele a lakás családi fotókkal.
    Mondjuk, az tetszik benne, hogy világosnak tűnik. Persze, nappal fotózták és a villany is fel van lőve, de léggé nagyoknak látszódnak az ablakok.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ez eladásra van fotózva és hirdetve.

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!