DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2013. október 5., szombat

11:44 2
Megérkezett az IKEA kínai-skandináv crossover kollekciója. 
Nekem a képek alapján egy-két dolog nagyon tetszik, de pár dolgot már láttam tegnap az áruházban, és nem mindegyik olyan élőben, mint, amit a képek alapján elképzeltem. Az ágytakarók ránézésre csodásak, de sajnos mindkettő durva tapintású anyagból készült, így mi nem vettünk belőle; a só és borsszóró készlet is nagyon tetszett, de élőben nem fogott meg annyira. Mondjuk a kis tálcáját bármikor önállóan megvenném, de a szórókat nem. A kerámiák közül viszont vásároltunk is párat, azok tetszettek, és a méteráruban kapható textilek sem rosszak. A többit sajnos még nem láttam.

IKEA chinese-scandinavian crossover collection is here. 
According to the photos I like some of the products, but yesterday at the store I could see some of them and not all of it looks as impressive as I imagined. The bed blankets looks beautiful, but feels quite rough. The salt and pepper set is cute, I could buy its tray, but the salt or pepper shakers didn't call me. The porcelains were nice, we bought some of them, and the other textile products were ok too. Unfortunately I could not find the other products.










És a szerzeményeink. / Our choices.





...és a ráadás :) / ...and a plus one :)

Photos by IKEA and Norbi

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jókat vettetek! Kíváncsi vagyok én is élőben a többire..
    Azok a bögrék mekkorák kb?

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    A bögrék 1,5-2 dl-esek, kávénak vagy teának valók, fül nélküliek.
    A bútorokra, dobozokra lettem volna még én is kíváncsi, de azokat nem találtuk meg. Amúgy minden kicsit el volt dugva, nem tették ki úgy egy helyre mint máskor.
    Ja, a tálcát láttuk még, az fémből van, nekem tetszett, de aZuramnak égnek állt a haja tőle, szóval egyelőr nem vettünk; de persze ez még változhat. :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!