DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2013. november 28., csütörtök

9:57 2
Ti mit szerettek a télben?
Én a kályha melegét, mikor bejövök a hógolyózásból, a forró teát a kezemben, a szikrázó havat, karácsonyi fényeket nézegetni este, jégcsapokat nyalogatni, szánkózni, a kötött pulcsikat, a hosszú estéket, lesni a madarakat az etetőnél, szaunázni menni, szánkózni, számolni a kivilágított karácsonyfákat az ablakokban,  arra vágyni, hogy gerendaházban lakjunk, hogy összejön a család, és hogy végre anyukám főztjét ehetem. :)

What do you love in winter?
I love the stove's heat when I come in from snowball wars, hot tea, sparkling snow, staring Christmas lights, lick all the icicles, knitted pullovers, long nights, peeping the birds at the bird feed, going to sauna, counting the Christmas trees in the windows, wishing to live in a timber house, my family gather together, and I can eat my mom's meals. :)


















Sources at my Pinterest

2 megjegyzés:

  1. Dettó. És mi lett belőle? Szürkeség. Nulla hó, nulla jégcsap. Ellenben 14-15 fok nyíló jácinttal a kiskertben ... :o

    És még egy csalódás, hogy most karácsonykor alig díszítették fel az emberek a házukat. Pedig, ugyanazokon az utcákon mentünk haza, meg a nagyihoz, és máskor minden olyan csodásan ki van világítva és fel van díszítva. Most meg ... sehol semmi, és ami volt, az is nagyon szegényes ...

    A 6-os képet meg, eltettem magamnak a jövőre nézve :))

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!