DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2015. január 26., hétfő

21:42 2



Mitől jó egy dekorelem a szobában? 
Ez az összeállítás például azért tetszik, mert annak ellenére, hogy óriásplakát méretű, mégis tökéletesen illeszkedik a környezetébe. Az ajtószárnyak  egyszerre keretezik a képet, és terjesztik ki még inkább a térben. Maga a plakát egy átlagosnak is mondható divatfotó is lehetne, de a csavart a lazán ráfirkált napszemüveg adja. A nő száján a pici plakát már csak hab a tortán: olyan mintha rágógumilufiként válna képregényes szövegbuborékká, melyen az áll "tell me you love me - mondd, hogy szeretsz"! Hát lehet ennek ellenállni? 
A két sárga karosszék is csak hozzáadják azt a bizonyos pluszt azzal, hogy háromdimenziósnak tűnik tőle a fotó: a háttámla rímel a szemüveg formájára, de egyúttal olyan mintha a hölgy gallérja is lenne.

Nektek miért tetszik? Vagy miért nem tetszik?


Why do you love this photo?
I like it because bold, funny and catches my eyes. The top of the cake is how the door frames it and the armchairs rhymes with the drawn glasses' shape and makes me think they are the collar of the lady. The smaller poster on her lips is like bubblegum becoming a comic book frame says "tell me you love me"! Can you resist?

Why do you love this? Do you love this at all?



2 megjegyzés:

  1. Őőő, én ezt az építésügyi hivatalban tudom elképzelni vagy egy kórházi váróterembe:))) Nem semmi dolgokat látsz bele. Oké, annyi nekem is feltűnt, hogy az ajtószárnyak eléggé jó keretet adnak neki. De kb. ennyi. Hmm ... esetleg vmi klubházba ....

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!