DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2015. szeptember 8., kedd

21:10 0
Ezt még biztosan nem mondtam de szeretem a videójátékokat. Játszani már elég ritkán játszom, de élvezettel hallgatom amikor a férjem - órákig - magyaráz róluk (pszt... ;) nehogy megmondjátok neki). Az új Unreal Engine 4 építészeti, lakberendezési tervezőjének demóját is ő ajánlotta a figyelmembe, mert több berendezett lakást modelleztek el vele teljesen élethűen, amit az ember kedvére bejárhat.
Figyelem, ezek nem valós lakások, hanem számítógépes grafikák!

Elsőre elég szimplának tűnik, de egy idő felfigyelsz arra, hogy fények folyamatosan változnak, a tükröződések is követik a mozgásod, a felületek dinamikája is a valóságnak megfelelően mozog. Aztán rájössz, hogy azért nem tűnt fel eddig mindez, mert már ismered ezeket az effekteket: a valóságban. 
A valós idejű renderelés gépigénye persze elég brutális, de azért csináltunk nektek egy videót az egyik lakásról, hogy nagyjából lássátok, hogy miről is van szó. Persze ez nem adja vissza azt, hogy demóban szabadon mozoghatsz és úgy járhatod be a lakás mint egy FPS játékban. I've never told you, but I used to play video games. Nowadays I just like to listen and watch when my husband explains about them for hours (shhh... don't tell him I do like this). He recommended me to watch the new Unreal Engine 4 Architectural Visualization demo, because there are several furnished apartment demos which you can walk through like in a video game. 
Attention, these are not real apartments, but computer graphics!

First they don't seem any special then you realize all the lights and shadows changing, reflections are following your moves and all the surfaces and materials have dynamic rendering too. And then you find out that you know all these effects: in reality. 
Real time rendering needs a high end PC, but we made a video for you to admire this. Of course it can't show everything especially because in the demo you can move freely just like in an FPS game.

És azért van még másik is a YouTube-on, amit meg tudtok nézni: / But there are more on YouTube:


Source Azonos Frekvencia

0 comments

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!