DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2016. február 21., vasárnap

10:41 2
Dalma barátnőm kérésére következzék egy hosszabb képi összeállítás a cseresznyevirágzásról, illetve annak használatáról a mindennapokban. Egy korábbi posztom a témában itt olvashatjátok: Következzék néhány újabb példa:

My friend, Dalma asked me to post about cherry blossom and how can we integrate it into our everyday life. Check out my earlier post about it here. Here are some new examples: 











































2 megjegyzés:

  1. Új lakásba keresek fali kép témákat, ez egynek jó lesz, köszi az ötletet. Skandi stílus lesz, tervezek pár A4 méretű, csak berakom a keretbe és mehet a falra, de nem akarok szarvast meg ilyesmit :) Van ötleted? Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Glória, örülök, hogy legalább egy ötlettel kevesebbre lesz szükséged. :) A többihez inspirálódni (vagy rendelni) ajánlom a Society6 oldalt. Itt rengeteg klassz dolgot lehet találni, én most a keresőbe random beleírtam, hgoy scandinavian, és kidobott pár - szerintem - tetszetős képet. https://society6.com/search/prints?q=scandinavian

      Ha van instagramod, akkor pedig a Social Print Studiot http://www.socialprintstudio.com/ vagy origrami http://www.origrami.com/ oldalát ajánlom, ahol klasszul nyomtatják neked a saját fotóid.

      Törlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!