DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2017. január 12., csütörtök

15:06 2
A szürke. Tekintsük most el attól, hogy irtózatosan menő a szürke a lakberendezésben, inkább fókuszáljunk arra, hogy a legjobb alapszín egy szobának. Rengeteg árnyalata van, választhatsz a hideg vagy meleg tónusok közül és tényleg az összes színhez passzol. Nem annyira sokkoló mint egy fekete és nem olyan unalmas mint egy fehér fal. Ráadásul a kevésbé merészek is kísérletezhetnek vele. Abszolút Jolly Joker, ami mégis karaktert ad a szobának, életre kelnek tőle a színek, viszont önmagában is megállja a helyét.  Egy csomó példát hoztam rá, nézzétek.

The grey. Although grey is very trendy nowdays in interior decor, but let's focus that it's the best base for any room. It has countless hues, tones, you can choose between cold and warm paints and it goes great with any other color. It's less shocking than a black wall and not so boring than a white one. Grey is an absolute Jolly Joker which gives character for your rooms and brighten all the other colors. I can show it in lots of pictures.































Sources at my Pinterest


2 megjegyzés:

  1. Minimum 50. :D Komolyra fordítva a szót, így télen földszínekre és napsütésr vágyom. Erről jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha az évszakoknak megfelelően lehetne átrendezni a lakást, mint a ruhatárat. Vagy, ha nagyon sok felesleges pénzed van, akkor esetleg minden évszakra egy lakás ... hm ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezért ajánlott semleges színekkel alapozni, így a kiegészítők évszakonként vagy hangulatonként változtathatók.
      A semleges színek között pedig a szürke a király! 😊

      Törlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!