DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2017. február 8., szerda

15:40 0
Most, hogy lassan teljesen elolvadt a hó és kicsit felszáradt a talaj, el lehet kezdeni a kerti munkákat: eltávolítani az elszáradt növénymaradványokat, a fagyok elmúltával metszhetők a növények, vethetők a magok, és az ültetések, átültetések ideje is közeleg. Az én agyamban is mocorognak a fogaskerekek, hogy mit, hogyan kell még alakítani, a parlagon  hagyott területket hogyan lehetne beültetni. Ki is néztem már pár növényt, amiknek szeretnék helyet találni. 

Spring is coming. Most of the snow has melted and after the soil gets less frozen and wet, you can begin the garden works. Get rid of the dry plants, prune the trees and shrubs, get ready for seeding, planting and replanting. I am thinking of which unused part of our garden should we give a makeover, what plants and flowers I want to plant. Here are some of my choices.

Prunus mume 'Rinshu'

Sajnos ezt a fajta japán díszkajszit semmilyen európai kertészetben sem találom, úgyhogy valószínűleg le kell mondanom róla, vagy valamivel helyettesíteni, vagy kitalálni, hogy lehet Japánból ideküldetni.
Unfortunately I couldn't find this kind of Japanese apricot in any European Nursery, so I have to find a replacement or way to get it from Japan.

Scarborough Fair rose by David Austin

Surrey rose by David Austin

Skylark rose by David Austin

Coniston (syn. Comte de Champagne) rose by David Austin

Veronica spicata Royal Candles

Iris Barb.-Elat.'Hello Darkness'

Verbena bonariensis

Phyllostachys nigra
Ophiopogon planiscapus 'Niger'

Sources at my Pinterest


0 comments

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!