DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2010. november 22., hétfő

12:21 6
Pénteken megkötöttük a végleges adás-vételi szerződést (jeeee :-), a bank kiválasztva, oda ma megyünk elindítani a hiteligénylést. Végül is az MKB mellett döntöttünk, de szoros verseny volt az Axa-val. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor azt is elmondom, hogy ugyan az Axa-nak jobbak voltak egy-két ezer forinttal a számai, mégsem őket választottuk, mert az gyanakvásra ad okot, hogy nem írták alá a banki etikai kódexet. És sajnos hiába mondják, hogy ők eddig is a szerint dolgoztak, de én akkor sem értem, hogy ha ez igaz, akkor miért nem tudták aláírni azt a darab papírt. Szóval marad az MKB, ők megbízhatónak tűnnek.

És egy kis bútor-lelemény az Insitu honlapján:

Megvásárolható az Insitu-ban

Az ikonikus TamTam széket 1968-ban tervezte Henri Massonet, azóta számos díjat nyert és rengeteg dizájn cég kezdte el újra gyártani. Szerintem a 70-es 80-as években szinte minden család otthonában megtalálhatók voltak. Nagyon praktikusak és szépek, és egyszerre lehet székként és kisasztalként használni.
Az új házba szeretnék fényes feketében 2 darabot, de sajna pont az maradt le az Insitu palettájáról, itthon nem lehet kapni.  :( Pedig azt gondolom annak is lenne "keletje"...



TamTam, the iconic chair, designed by Henri Massonet in 1968, has won numerous prizes and lots of design company started to produce again. I think it was found almost every family home in the 70-80s. Very practical and beautiful, and both can be used as stool or small table.I would like to have 2 glossy black piece but here in Hungary I couldn't find in this color. 

6 megjegyzés:

  1. az AXA máshol és máskor is gyanús volt már egyéb ügyekben..... hajrá magyarok! Az MKB meg bajor :)

    VálaszTörlés
  2. Én vennék a helyedben egy retro Tam-Tamot, el kell vinni egy autófényezőhöz, és olyan színt csinál, amit akarsz...

    VálaszTörlés
  3. Nekünk piros színű volt/van. Sőt, az egyikbe lámpa is volt szerelve. Nagyon jó hangulatvilágítást adott:)

    VálaszTörlés
  4. :) én csak arra emlékszem, hogy unokatestvéreméknél volt egy pirosas-narancsos darab. De az a lámpás verzió nagyon jó lehetett!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!