DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. január 11., kedd

21:31 20
Hétvégén költözünk ez már biztos. Viszont pár bútort SOS kell vennünk, többek között kanapét is. Eddig ezek a favoritok, de sajna nem nagyon tudok dönteni. Alapvetően valamilyen szürkés árnyalat a cél, mert az elég semleges ahhoz, hogy illeszkedjen a többi bútorhoz, de jól fel lehet dobni őket sok élénk színű párnával. 
Te melyiket vinnéd haza és miért?

We are moving this weekend for sure! So We have to get a new sofa immediately. I've seen these ones, but can not decide which to buy. I would like to have a grey tone one, it's natural, but I can pimp it up with several colourful pillows.
Could you please help me?

20 megjegyzés:

  1. Szerintem az 1-es vagy az 5-ös. A 2-esnek és a 4-esnek alacsony a háttámlája ezért kényelmetlen.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! a 2-est teszteltük már, egyáltalán nem kényelmetlen, a 4-es pedig annak egy változata, elvileg az sem lehet rossz. A többit még élőben nem próbáltuk ki, de hamarosan... :)

    VálaszTörlés
  3. Mekkorát akartok? Vagy, mekkora fér be? Első ránézésre a 2-es és a 4-es fogott meg, de a 3-as sem rossz. Igaz, a párnák miatt, vannak fenntartásaim:) Azért, kipróbálás nélkül ne dönts egyik mellett sem:) A 4-eshez húz a szívem. A feketén minden kiegészítő jól mutat.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos a kép egy kicsit aránytalan, mert nem tudtam egyforma felbontású képeket találni a különböző boltok kínálatából. A szoba 4 méteres falára kell, szóval 2,5 m-ig bármi jöhet :)
    Már csak valahogy ki kell jutnunk a Max Citybe, mert ott van a bolt.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a 2-es legyen... :)

    VálaszTörlés
  6. Hú, azért a fekete szófához két Eero Aarnio fehér-vörös ball chairt beállítanék:DDD Fogalmam sincs, hogy most mennyibe kerülhet; viszont, eszméletlenül kényelmes:)

    VálaszTörlés
  7. Van ám egy ízlésed, yess! :) Én Eames székekre, fotelekre vadászom a neten, azok kissé olcsóbbak. Bár a nagy álom egy Barcelona fotel.De tegnap a Bo Concept-ben kipróbáltam ezt az Imola-t és isteni:
    http://www.boconcept.hu/Fotelek.aspx?ID=83506&imageid=1015

    VálaszTörlés
  8. Imádom a süppedős, dőlős, lábtartós fotelokat:) Te sem panaszkodhatsz az ízlésedre:DDD Az Imola pont olyan, amibe nem szabad beleülni, mert többé nem kelsz fel:) A Barcelona fotelt csak valami hatalmas, szellős világos térbe tudom elképzelni, annyira meghatározó jellege van.

    VálaszTörlés
  9. És akkor még egy függesztett buborékfotel szóba sem került... ;)

    VálaszTörlés
  10. Bolondítod itt az embert:) Csöpög a nyálam:DDD Kerti változatban szeretnénk olyat;)

    VálaszTörlés
  11. És az milyen: ugyanaz csak egy fára függesztve? :D

    VálaszTörlés
  12. Igen. Vagy vmilyen állványra, mint a hinták esetében. De már láttam teraszra kifüggesztett variációt is. Természetesen, vmilyen időjárás-álló annyagból. Az eddigi próbák alapján, rattant nem vennénk, mert a párnák ellenére is iszonyat kényelmetlen.

    VálaszTörlés
  13. A Bubble az sima, átlátszó műanyag. Olyan mintha csak lebegnél.

    VálaszTörlés
  14. De szerintem ez neked tetszene:
    http://www.retrotogo.com/2008/06/amazonas-globo.html

    VálaszTörlés
  15. Wazz ... a Bubble chair 800 ezer forint körüli áron kapható:( Forrás: http://www.elitalice.com/2007/04/25/buborek-fotel/

    VálaszTörlés
  16. Határozottan nem rossz, és csak 147 ezer forint:P Már csak az kell, hogy kényelmes legyen:) Egyébként, a Bubble-t meg a Ballt, első sorban a gyerekszobába terveztem. A kölykök biztosan imádnák:)

    VálaszTörlés
  17. nem olvastam a többi kommentet, direkt. meg már biztos késő is. Szóval a kettes, mert szokatlan (abb) a formája és szép, hogy szögletes :)

    VálaszTörlés
  18. Még nem késő Bíszti, igaz, hogy hétvégén költözünk, de kanapé még nincs. És kezdem azt hinni, hogy még 4-6 hétig nem is lesz - amíg le nem gyártják nekünk valamelyiket. Szögletes formák pedig nagyon jók, én is jobban szeretem, mint a kereket. Köszi a véleményt!

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!