DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. április 2., szombat

12:02 2
IKEA – Április 6-ig folytatódik a tavaszi vásár, akár 70%-os árengedménnyel a készlet erejéig. 

KIKA – Minden ifjúsági bútorra, komódra, médiaállványra 15 % kedvezmény, minden „Trendy” fürdőszobaelemre és Gallina elemre 10% kedvezmény, valamint minden Desh és Villeda modellre 20 % kedvezmény április 10-ig. 

DESIDEA – A bemutatótermi kollekció frissítése kapcsán a kiállított bútorok bizonyos darabjai akciós áron megvásárolhatók.

IDDesign – 20-30-40-50%-os kedvezménnyel vásárolható meg több termék.

FAKTUM gyerekbútor - Április 31-ig akciós bútorcsaládok tartalma: babaágy + ágyneműtartó + komód + pelenkázólap + fali polc.

LEDERLAND – 30% engedmény minden áruházi ülőgarnitúrára 2011. április 14-ig. Vigye haza akár már holnap bármelyik kiállított modellünket akár 800.000,-Ft árengedménnyel. Az akció csak a komplett összeállításokra vonatkozik.

BIO-TEXTIMA – Két azonos matrac vásárlása esetén a második matracot 40% kedvezménnyel kapható április 20-ig.

S.A. Maison – Április 1-e a férfiak napja (is). Minden férfi vásárló kedvezményben részesül, bútorokból 30%, a kiegészítőkből 40%-ot kap április 1-től április 3-ig.

Via 4szoba

2 megjegyzés:

  1. az IKEA kriminális,budaörs- szétszedett, összevissza dobált fürdőszobai bemutatórésszel. ennek ellenére mégis megkaptuk, ami kellett, mert épül már az új fürdőszobánk. konyha majd később vagy soha :(

    VálaszTörlés
  2. Én a budapestit ismerem, hozzánk az van közelebb, de ott normálisak voltak az állapotok. A kiállítótérben legalábbis. :)
    Remélem a problémák ellenére örömötöket lelitek majd az új fürdőben. Aztán meg jöhet a konyha is! Egy gasztrobloggernek az elengedhetetlen! :D

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!