DESIGN, DECOR, DIY, GARDEN,

FAMILY, HOMES.

AND A LITTLE BIT OF HUNGARY.

2011. szeptember 19., hétfő

9:27 4
Ma reggel egy levél fogadott a projektes levelesládámban: a Bonvino borhotel képeivel, közleményével, szíves felhasználásra. :) No, akkor használjuk!

Location: Hotel Bonvino Wine&Spa, Badacsony, Hungary
Design: Gepetto Belsőépítészeti Iroda

A Bonvino bor- és aktívhotel belsőépítészeti koncepcióját a szálloda nyújtotta borélménnyel
párhuzamosan fejlesztette a hotel menedzsmentje és a budapesti Geppetto Belsőépítészeti Iroda. Anyaghasználatban a recepción valamint a wellness-részlegben visszaköszön a badacsonyi terroir, vagyis a termőföld a Badacsony emblematikus anyagának, a bazaltnak a burkolatokon történő alkalmazásával. A medencetér és a wellness közösségi terei tudatosan innovatívak a sötét színekkel.

A boroshordók hagyományos alapanyagából, tölgyből készültek az ágyak fejtámaszai valamint a recepciós pult, illetve egy sor dekorációs elem. Talán természetes, hogy a műanyagokat gyakorlatilag kerülték a hotel belsőépítészete során: az ágyneműk, függönyök is természetes anyagokból állnak. A Badacsonyra jellemző levendulamezők színe a szőnyegek színvilágában köszön vissza.

„A belsőépítészet jövője a kommunikációval való spontán egybefonódás – legalábbis a terekre értelmezve a befogadó számára teljesen spontánnak tetsző folyamat ez. Más szóval, a mi értelmezésünkben a belsőépítészet stressz nélküli design, örömteli téralkotás, ami kreatív tereket eredményez kreatív embereknek”. – mondta el Elek Márton, a Geppetto Belsőépítészeti Iroda vezetője.
„A Bonvino egy borutazás a recepciótól a wellnessig” – mondta a Bonvino belsőépítészeti projektjét vezető Csap Viktor, a Geppetto belsőépítésze – „Hiszek benne, hogy kíváncsiságot ébreszt interaktív megoldásaival; hogy a közönség értékeli a badacsonyi bazaltra utaló fekete tereket a wellnessben, vagy az olyan részleteket, mint a külön ide tervezett szőnyegminták.”

Ha legközelebb arra jártok, nézzetek be! Addig is ízelítőnek pár fotó!








4 megjegyzés:

  1. A fotók alapján, nagyon-nagyon kellemes és elegáns. No, akkor hajrá! Legközelebb meglátogatjuk:)))

    VálaszTörlés
  2. :)
    Főleg, ha már közleményt és hivatalos fotókat küldtek, reklámozás céljából...mert olyan világhíres blogger lettem. :D :D :D

    VálaszTörlés
  3. :DDD Férj, már csekkolta is őket:DDDD Mert mi meg, olvasunk ilyen világhíres bloggert:DDDD

    VálaszTörlés

Thank you for sharing your opinion!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Search

Blog Archive

Want to follow? Click!